Arbeta hos oss

Vi på Mix Medicare erbjuder dig konkurrenskraftig lön, goda villkor och har många möjligheter till arbete genom våra samarbeten och avtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi finns i flera delar av landet med fokus på Stockholms och Uppsala län. 

Vi anställer dig med goda villkor för uppdrag som konsult hos våra uppdragsgivare.

Auktoriserat och certifierat

Vi är auktoriserade av bemanningsföretagens bransch – och arbetsgivarorganisation Almega sedan 2006. Auktorisationen säkerställer att  Mix Medicare arbetar seriöst, uppfyller höga krav på affärsmässighet och följer bemanningsföretagens etiska regler.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015. Vårt certifierade arbetssätt skapar ökad kundtillfredsställelse, motiverad personal och ständig förbättring.

Vi har kreditbetyg AAA, det högsta ett aktiebolag kan få enligt Bisnodes kreditvärderingsmodell.

Kollektivavtal och försäkringar

Som medarbetare hos oss har du anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vi samarbetar med Vårdförbundet, Kommunal och Unionen. Genom kollektivavtalet omfattas du av:

  • Gruppolycksfallsförsäkring
  • Tjänstegrupplivförsäkring
  • Tjänstepensionsförsäkring
  • Ansvarsförsäkring

Konkurrenskraftig lön och bonus

Vi erbjuder dig som medarbetare konkurrenskraftiga arvoden.

Personligt och familjärt

Våra medarbetare och samarbetspartners är förutsättningen för vår verksamhet. Alla relationer är viktiga och vi ser till att hålla personlig kontakt med en prestigelös inställning och familjär anda. Vi är lyhörda och sätter värde på en öppen dialog, både med våra medarbetare och våra samarbetspartners.

Vi är inte så många på kontoret och stämningen är familjär. Det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen och uppskattad.

Nöjda medarbetare

Många av våra anställda vittnar om hur  lärorikt, roligt och utmanande det är att vara uthyrd. Att få chans att utvecklas i sin yrkesroll och få bred erfarenhet från flera olika arbetsplatser och situationer är alltid givande. Och inte minst frihetskänslan av att själv kunna styra sitt schema. Läs mer på sidan Möt våra medarbetare.

Medarbetarenkät

I vår medarbetarenkät 2017-2018 svarade 61 procent av våra konsulter så här:

  • Medelvärde 8,2 av 10 i ”nöjdhet över att arbeta på Mix Medicare”
    (skala: 0=”inte nöjd”, 10=”mycket nöjd”)
  • Medelvärde 8,6 av 10 i ”hur gärna du skulle rekommendera Mix Medicare som arbetsgivare för en vän”
    (skala: 0=”inte alls”, 10=”mycket gärna”)

Exempel på vad våra konsulter upplever som bäst med att arbeta hos Mix Medicare:

”Variationen av olika uppdrag”

”Friheten att själv kunna bestämma när ska man jobba”

”Det engagerade, ödmjuka och tacksamma bemötandet från er på kontoret”

Våra kompetenser

Vi erbjuder dig stor variation, frihet i din arbetsvardag samt konkurrenskraftig lön. Läs mer om de yrkesroller som vi arbetar med på sidan våra kompetenser.

Anställningsformer

Vi erbjuder dig flera olika anställningsformer; hel- eller deltidstjänst i form av tim-/vid behov-anställning eller garantianställning (tillsvidare). Allt för att du ska kunna arbeta precis hur och så mycket som du vill.

Lediga tjänster och uppdrag

Du hittar våra aktuella tjänster på sidan Lediga tjänster. När du är medarbetare hos oss loggar du sedan in här på webben och kan se våra aktuella uppdrag, som du kan skicka in din intresseanmälan för.

Läs om vilka aktuella samarbeten och avtal som vi har med landsting, kommuner och privata vårdgivare på sidan Våra samarbetspartner.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga per telefon alla dagar på året! Vår jourtelefon är bemannad även under kvällar och helger för att du lättare ska få hjälp.

Varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in ditt CV.