Patient och sjuksköterska

Arbeta hos oss

Vi på Mix Medicare erbjuder dig konkurrenskraftig lön, goda villkor och har många möjligheter till arbete genom våra samarbeten och avtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi finns i flera delar av landet med fokus på Stockholms och Uppsala län. 

Välkommen att arbeta inom bemanning

Välkommen till oss och ett arbete inom bemanning som läkare, psykolog, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut med flera yrkesroller. Vi anställer dig med goda villkor för uppdrag som konsult hos våra uppdragsgivare.

Auktoriserat och certifierat

Vi är auktoriserade av bransch- och arbetsgivarorganisationen Bemanningsföretagen sedan 2006, som i sin tur ingår i Svenskt Näringsliv. Auktorisationen säkerställer att Mix Medicare är tryggt, jobbar affärsmässigt och följer Bemanningsföretagens etiska regler.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008. Vårt certifierade arbetssätt skapar ökad kundtillfredsställelse, motiverad personal och ständig förbättring.

Vi har kreditbetyg AAA, det högsta ett aktiebolag kan få enligt Bisnodes kreditvärderingsmodell.

Kollektivavtal och försäkringar

Som medarbetare hos oss har du anställningsvillkor enligt kollektivavtal, som till exempel för Vårdförbundet och Kommunal. Du är även försäkrad med ett gott skydd hos oss, och genom kollektivavtalet omfattas du av arbetsmarknadsförsäkringar som:

  • Gruppolycksfallsförsäkring
  • Tjänstegrupplivförsäkring
  • Tjänstepensionsförsäkring
  • Ansvarsförsäkring

Konkurrenskraftig lön och bonus

Vi erbjuder dig som medarbetare konkurrenskraftiga arvoden och bonusmöjligheter. Rekryteringsbonus, som tack för din hjälp med att anställa sjuksköterskor för sommarperioden, och sommarbonus, för dig som timanställd sjuksköterska under juni, juli och augusti.

Personligt och familjärt

Våra medarbetare och samarbetspartner är förutsättningen för vår verksamhet. Alla relationer är viktiga och vi ser till att hålla personlig kontakt med en prestigelös inställning och familjär anda. Vi är lyhörda och sätter värde på en öppen dialog, både med våra medarbetare och våra samarbetspartner.

Vi som arbetar på kontoret är inte så många, så det går fort att lära känna oss. Och vi vill att du ska känna dig välkommen och uppskattad när du arbetar med oss.

Utveckling och frihet

Vad våra medarbetare uppskattar mest:

”Friheten att kunna välja uppdrag och tid.”

”Lön, arbetstider och flexibilitet.”

”Variationen.”

Många av våra anställda vittnar om det lärorika, roliga och utmanande med att vara uthyrd. Att få chans att utvecklas i sin yrkesroll och få bred erfarenhet från flera olika arbetsplatser och situationer är alltid givande. Och inte minst frihetskänslan av att själv kunna styra sitt schema. Läs mer på sidan Möt våra medarbetare.

Våra kompetenser

Hos oss kan du som läkare, psykolog , sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och undersköterska och med flera kompetenser inom hälso- och sjukvård utveckla din karriär. Vi erbjuder dig stor variation, frihet i din arbetsvardag samt konkurrenskraftig lön. Läs mer om de yrkesroller som vi arbetar med på sidan våra kompetenser.

Anställningsformer

Vi erbjuder dig flera olika anställningsformer; hel- eller deltidstjänst i form av tim-/vid behov-anställning eller garantianställning (tillsvidare). Allt för att du ska kunna arbeta precis hur och så mycket som du vill.

Lediga tjänster och uppdrag

Du hittar våra aktuella tjänster på sidan Lediga tjänster. När du är medarbetare hos oss loggar du sedan in här på webben och kan se våra aktuella uppdrag, som du kan skicka in din intresseanmälan för.

Läs om vilka aktuella samarbeten och avtal som vi har med landsting, kommuner och privata vårdgivare på sidan Våra samarbetspartner.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga per telefon alla dagar på året! Vår jourtelefon är bemannad även under kvällar och helger för att du lättare ska få hjälp.

Varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in ditt CV.